Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

MILAN KNOL vertelt PRIMEUR tijdens PRIVÉ TOUR VILLA | GAME CAVES #S3E3

Contact us to Add Your Villas

Op elke vierkante meter van @Milan Knol zijn huis is wel iets interessants te vinden! We nemen een kijkje in zijn vrijstaande villa, inclusief podcast-kamer en game cave. Alleen zijn hond Malino houdt het tijdens de tour niet helemaal droog door alle spanning…

In GAME CAVES krijg je een exclusief kijkje in de huizen van Bekende Nederlanders die een passie voor gamen hebben. Daniël Lippens ploft bij ze neer op de bank om het nieuwe F1 2020 spel te spelen.

Abonneer je en mis niets van je favoriete muziekseries: .

Op 538 zie je de grootste sterren (nationaal & internationaal) in series zoals Release Reacties, Music Memories, LOVERS x HATERS en Game Caves. Daarnaast check je de beste optredens & video’s van onze evenementen zoals 538 Koningsdag en Das Coen Und Sander Fest. Voor iedereen die fan is van de muziek & artiesten van 538.

De beste fragmenten van onze radioshows zoals de 538 Ochtendshow met Frank Dane vind je op ons 538 Gemist kanaal: .

Meer van Radio 538?

Radio 538 website | www.538.nl
Radio 538 Instagram | www.instagram.com/radio538
Radio 538 Twitter | www.twitter.com/538
Radio 538 Facebook | www.facebook.com/538nl

Contact us to Add Your Villas

https://www.villas.news

42 comments

    1. z.b.

      Enzo heeft dit niet nodig. Deze filmpjes zijn ervoor bedoeld om een kijkje te nemen in het privéleven van YouTubers, en dat is nu precies wat Enzo doet in zijn eigen video’s! Een video als deze zou dus heeft dus geen meerwaarde. En Enzo upload elke dag, dus ik denk dat hij veel waarde hecht aan zijn momenten zonder camera en dus hier liever geen tijd voor vrijmaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*